torsdag 27 november 2008

Kundernas omdömen

På begäran kommer här ett litet forum så att ni som har köpt Ljuvliga ting kan skriva en rad eller två i kommentarerna på det här inlägget.

Kram
/Jennie

27 ljuvliga kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jennie!
Mina 3 änglasmycken kom igår.

Åh,jag satt och bara tittade på dom...de är så vackra! Och nu har jag 2 änglar att ge till två söta flickor i julklapp. Det tredje ska jag ju ha själv! ;)
Och TACK för den fina hälsningen!
Önskar dig en härlig december med mycket julmys nu!
/elisabeth

Anonym sa...

Superfint armband fick jag, är jättenöjd :) smidig betalning och snabb leverans. Tusen tack!

Anonym sa...

Jag beställde ett halssmycke till en vän som har det svårt. HOn blev väldigt glad och uppmuntrad. Tack för att du gör så fina smycken, och för att leverans och betalning sker smidigt och snabbt. jag rekommenderar dina smycken starkt!

tack!
Erika

Anonym sa...

Hej Jennie!

Armbandet var fantastiskt vackert, och kom som en liten överraskning, kan det vart mamma som skickade adressen tro, haha!
Tack för det fina meddelandet oxå, det värmde!

Rekomenderar alla att handla smycken här, då vet man att de är gjorda med kärlek och omtanke!

Christine Deckert

Anonym sa...

Fick hem min lilla skyddsängel i veckan och den blev en otroligt lyckad födelsedagspresent till en rörd mamma! Att Jennie dessutom hann få ihop en i guld och skicka den på en endaste liten dag var värt guld bara det! Det här är personliga smycken som det finns mer bakom än bara metall och form, det är så personligt att man inte kan göra annat än hitta presenter till alla man känner! Betyget blir såklart 5 av 5 julstjärnor! Mvh/Alina

Anonym sa...

Hej Jennie!
du inte bara gör ljuvliga ting, du är en ljuvlig människa!

Tack så hemskt mycket för det som kommer bli de mest värdefulla julklapparna!

Snabb leverans, god kvalitet, underbar kundkontakt och någon som gör MER än det där lilla extra.

Ligger en länk till dig hos mig! Tack så hemskt mycket, Jennie!

Anonym sa...

TACK Jennie!

För underbara änglar o armband. Proffsigt och smidigt att handla hos dig. Jag återkommer med största sannolikhet och jag kommer garanterat att rekommendera dig vidare! GOD JUL!

Anonym sa...

Hej Jennie.
Tusen tack för de fina halsbanden. Och för att d gick att ordna så snabbt. Både jag o min syster är helnöjda med de fina smyckena. Skriver om dig i min blogg också.Vill ju gärna ha två halsband till som du vet..Hoppas det går innan jul. Ha det gott och tack än en gång ..även för det fina kortet..Varma Kramar till dig..Lena

Anonym sa...

Hej Jennie,

Igår kom mina två söta skyddsänglar i jättefin organzapåse tillsammans med ett kort med underbara ord. En skyddsängel skall jag ge till en vän och en behåller jag själv. Snabb och smidig leverans och jag kommer att rekommendera dig till mina vänner.

En riktigt god jul önskar jag dig och än en gång tack för de tänkvärda orden .
Kram Inger

Anonym sa...

Min skyddsängel har kommit till mej.Vacker som bara en ängel kan vara.Fina och värmande ord hade den med sig på vägen. Tack, jag blev så rörd för allt det fina som paketet innehöll.
God Jul o Gott Nytt År!
Anita

Anonym sa...

Hej Jennie!
Två små fina änglar kom med posten idag, superfina, tog på mig min med en gång. Ängel nr: 2 kommer min lillasyster att få på söndag. Tusen tack för smyckena och för snabb leveransen. Är så himla nöjd. Ha en fin Jul! Ta hand om er!
MvH: Jonna

Anonym sa...

Hejsan Jennie....
Idag kom änglarna...
Dom var verkligen jättesöta..
Mina döttrar kommer bli jätteglada
det vet jag.
Tack snälla...
En riktig God Jul O Ett Gott Nytt År på dej..
/Irene

Anonym sa...

Igår fick jag hem mina 2 budskapsarmband som min mamma och syster ska få i julklapp.
Dom är helt underbart fina! Jag älskar dom, dom bästa julklapparna någonsin!:)
Snabb leverans och Jennie är supertrevlig och och underbar kundkontakt! Jag kommer verkligen rekomendera dej till många!
Tack Jennie!
God Jul!

Anonym sa...

Hej!
Underbara små änglar kom i brevlådan som mina flickor ska få i julklapp. Beställde 2 till direkt till min mamma och mig! Helt underbara!
Mvh Lena

Anonym sa...

Hej Jennie! Tack för underbart fina smycken och helt fantastisk service. Supersmidigt och smyckena är fantastiska!
Kan definitivt rekommendera dig till fler människor. Önskar dig lycka till med dina änglar och en God Jul!
/Jenny B

Anonym sa...

Hej Jennie, mina änglar kom idag och motsvarade mina förväntningar o lite till. Beställde två stycken för mina båda döttrar men återkommer nog med ytterligare beställning senare. Ångrade att jag inte beställde en till mig själv. Tack för den fina hälsningen. God Jul från ann-marie

Anonym sa...

Hej Jennie
Mitt halsband som jag beställt av dig precis som jag ville ha det kom i förrgår..och som andra skrivit så stog jag bara o tittade o tyckte att det var det finaste jag sett..Jag blev såååå glad.har pratat om detta till mina kollegor o talat om var dom kan gå in o titta..så du kanske får mycket att göra i framtiden.Ps Mycket bra pris också!!

Kram Britt-marie

Tessigirl sa...

Underbara små Skyddsänglar har anlänt!
Dom va ännu mera utsökta i verkligheten än på bild!
Dom går rakt in i hjärtat på en o det ska bli en fröjd att få ge bort dessa till nära o kära!<3
Fler beställningar kommer det att bli det från mig!
Tack!!

Anonym sa...

Snabb och smidig leverans av ett helt underbart änglasmycke. Mamma fick det i julklapp igår och hon blev superglad, hon behöver en skyddsängel. Tack för de fina orden i paketet. Dig kan jag verkligen rekomendera. Hoppas du fick en bra julafton!/ Kristin

Anonym sa...

Tack så hemskt mkt för de fina smyckena! dom blev riktigt omtyckta av mor och syster, nu har vi varsin skyddsängel, men ändå en gemensmt=) Jättenöjd och tack för den smidiga leveransen och kontakten vi kunde hålla under tiden! god fortsättning.. Kram Johanna

Anonym sa...

Nu har jag två skyddsänglar i min ägo. En ska ges bort till en god vän i födelsedagspresent och en ska jag behålla själv. Dom är super fina och jag är jätte nöjd.

Tack så mycket både för den snabba leveransen och den fina paketeringen med kortet.

Anonym sa...

Hej Jennie!

Såhär bättre sent än alrig kommer min kommentar. Jag beställde ett änglasmycke till en fantastisk vän och ett personligt smycke till en vän som har det lite jobbigt. Båda blev jätteglada och hon som har det lite tufft sa att det var den finaste present hon någonsin fått!

Men det jag verkligen måste berätta är att hon som fick änglasmycket nyss var med om en otäck ridolycka och klarade sig med nöd och näppe från att stryka med. Så Ni kan ju gissa hur glad jag är över att jag gett henne en skyddsängel!! Tack gode Gud och alla skydsänglar i hela världen för att min underbara vän finns kvar i livet!!!!! och Tack Jennie för att du designat just en skyddsängel!!! Jag är så tacksam!

Tack för att du, med din enkla, snabba och personliga service, gör det möjligt att kunna ge bort personliga superfina smycken till dem vi tycker om!

Efter att ha fått hem de vackra smyckena, ängeln är alldeles underbar (19, var jag tvungen att ge lllsyrran en liten vink om att jag önskade mig en sådan i julklapp jag med. Till min stor lycka sitter det en i kedjan runt min hals nu!

Tuuuusen, tuuusen TACK!

/Mikaela

Anonym sa...

Tack Jennie för den underbara skyddsängeln jag fick idag - snacka om snabb leverans...den låg i brevlådan bara några timmar efter beställning, det kallar jag service!!

Tack också för det fina kortet, det värmde!

Många kramar från Therése

Unknown sa...

Hej. Tack för super snabb leverans.Det var så bra att det gick att få så fort. Beställde en skyddsängel till min svärmor. Den kommer att passa henne perfect. tusen tack. Mvh Martina

Minne sa...

Hej Jennie!
Mina smycken kom idag och änglarna hänger i öronen nu. Superfina! Jag älskar dem. Hängsmycket tänkte jag ge till min bonusdotter men jag tror jag behåller det. Kan inte skiljas från det ;)Jag kommer rekommendera dig till alla jag känner. Trevligt bemötande, enkel beställning och mycket snabb leverans. Högsta betyg! Och så rara ord i paketet. TACK!

Anonym sa...

Hej!
tack för den fina servicen och framförallt snabba! Fina smycken och goda råd gjorde mina vänners presenter extra bra.
Tack tack från Åsa i Luleå

ingela --kämpisen sa...

hejsan..
det var jag som beställde två små brickor med ett J och ett I..
jag blev väldigt väldigt nöjd..
Tyckte du var kanon att mejla med och trots att jag var ute i sista minuten, så kunde jag lita på dig....varma rekommendationer....du är så bra!!

kram ingela